MY SKINCARE ROUTINE

GO GREEN

img_4647-kopiHej piger! Dagens indlæg blev lettere forsinket, men jeg ville hellere erstatte det oprindelige indlæg med disse outfitsbilleder, jeg netop har skudt. Er de ikke fine? Det er ved at være længe siden, jeg har hørt fra jer, så lad min endelig vide, hvad i synes! Jeg vil dog smutte ud ad døren nu, da jeg skal op til centrum i byen, hvor der afholdes Zulu sommerbio med filmen ‘Lion’ på programmet. Det er første gang, jeg skal til det her i egen by, men jeg har altid været ret vild med film under åben himmel, så det kan nærmest kun blive godt. Selskabet og vejret er i hvert fald ikke beklageligt! Vi ses for nu, god onsdag til jer <3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY SKINCARE ROUTINE