THESE DAYS...

AUGUST OUTFIT

img_3799-copy
Så blev det atter fredag, og jeg går på weekend med godt humør og endnu bedre samvittighed. Jeg stod tidligt op for at kunne krydse et par vigtige gøremål af listen, og fik henad eftermiddagen endelig slæbt mig selv op til træning- Jeg har haft lidt svært ved at komme afsted på det sidste, men det er det hele værd, når man kommer hjem og kan mærke ømheden i kroppen haha. I morgen skal jeg ses med to veninder, hvor det er første gang vi alle er samlet i måneder, så jeg glæder mig aldeles til en skøn aften. // Nederdelen jeg er iført, er forresten den jeg skrev et tidligere indlæg om, og den kan findes her. Hvilke planer har I?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THESE DAYS...