ICED COFFEE RECIPE

AFTERNOON

Processed with VSCO with m5 preset
img_4711
img_4718
Hermed lidt billeder jeg fik taget forleden på en solskinsdag, og som I selvfølgelig ikke skal snydes for. Jeg var iført min røde kjole, som jeg tidligere har linket til, men aldrig fået vist i action. Meget sommerlig, og så må jeg indrømme, at jeg har fået en svaghed for den røde farve. Inden jeg afslutter indlægget, vil jeg foreslå jer at gå ind på søde Nicoline’s blog og læse det lange interview hun har lavet med mig lige her. Her snakker jeg både om den svære del som blogger, fremtiden for bloggen og andre personlige sager <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ICED COFFEE RECIPE