SIMPLICITY

Vegansk & organisk makeup

dsc09662-copy dsc09678-copy dsc09680-copy
Hej piger! I dag vil jeg introducere jer for makeupmærket Inika Organic, som jeg selv først fik kendskab til for et par måneder siden. Inika Organic er vegansk og organisk, hvilket vil sige, at det hverken indeholder animalske ingredienser eller er testet på dyr. Jeg har deres flydende foundationmineral foundationmineral bronzer & highlighter-børste, og alle produkter har overrasket positivt, på trods af lidt skepsis i starten. Vi har jo at gøre med andre ingredienser, hvilket kan vanskeliggøre processen og påvirke kvaliteten- men dette føler jeg absolut ikke er tilfældet, og det er også derfor, jeg vil give anbefalingen videre. Jeg var særligt imponeret over den flydende foundation, der egner sig perfekt om sommeren, hvor naturlig og ensartet hud er et must, samtidig med, at huden skal kunne ånde. Faktisk, har jeg allerede gjort den til en del af min skønhedsrutine når det gælder hverdag og fest.

Hvad synes I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SIMPLICITY