OUTFIT FROM ITALY

VACAY TUNES

En god playliste spiller en ekstremt vigtig rolle for mig på ferien, og jeg kunne aldrig forestille mig at tage afsted uden. Jeg har derfor samlet et udpluk fra min sommerplayliste, som er et mix mellem alt fra rytmiske og festlige toner til afslappende og rolige numre. Jeg håber, at det kan være til inspiration for nogle af jer, da jeg altid selv er på jagt efter nye tracks. Mine egne favoritter er ‘Rica’ & ‘Run me dry’ – send mig endelig nogle anbefalinger, hvis I skulle have noget, der kunne falde i min smag.

Hvad synes I om denne form for indlæg?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

OUTFIT FROM ITALY