20% OFF ALL PERFUMES

STATUS

 width= Hej piger <3 Jeg har fundet et par iPhone-billeder frem fra galleriet, i håb om at kunne give jer et lille indblik i min weekend. I går var jeg til grillaften hos mine bedsteforældre, og sådan en sommeraften hvor solen stadig står højt på himlen og selskabet består af ens nærmeste, minder virkelig en, om det særlige ved sommeren i Danmark. Ja tak, til flere aftener som disse! I dag er vejret dog noget anderledes, og jeg har derfor tilladt mig selv en dag indenfor med morgenmad på sengen og en film under dynen. Senere skal jeg dog mødes med en veninde, og hvis tiden er til det, tager jeg en sen træningssession inden jeg hopper i seng.

Det er ikke så meget, jeg hører fra jer- Hvordan har I tilbragt weekenden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

20% OFF ALL PERFUMES