MY BEAUTY FAVORITES

Postcard from Croatia

width="1000"
Hej piger. Det er efterhånden noget tid siden, jeg har givet lyd fra mig, men om ikke andet, så har jeg det fantastisk, og befinder mig blandt sol, varme og palmer – mange kilometer væk fra kolde Danmark. Hele sidste uge tilbragte jeg i Kroatien, hvilket jeg håber, at collagen kan give jer et lille indblik i. Akkurat nu, er jeg i Italien, hvor vi har været siden søndag. Temperaturen er 34 grader, og hver dag bliver virkelig nydt. Oftest blandt poolen, eller i Italiens hyggelige gader. Hvordan går det med jer?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MY BEAUTY FAVORITES