Summer faves

Going out

 width=Hej piger! I dag er vores sidste dag i Italien, da vi rejser hjem i morgen tidlig. Hele dagen er blevet tilbragt ved poolen, for at fange de sidste solstråler og få slappet yderligere af, inden vi vender tilbage til hverdagen. Til aften kørte vi ind til Sirmione, som er den sydlige del af halvøen Benaco. Jeg har jo efterhånden tilbragt mange somre i Italien, og er nærmest begyndt, at føle mig hjemme i de nærliggende byer haha. Vi endte med at spise på en restaurant med havudsigt, hvor jeg fik linguini med alt godt fra havet til hovedret. // Nu vil jeg pakke kufferten færdigt, inden jeg hopper i seng. Jeg har planlagt et indlæg til jer imorgen, så bloggen ikke står helt tom <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Summer faves