FAVORITES FROM BOOZT

FRILL DRESS

img_0902-kopi
img_0903
Hej piger <3 På denne regnsfulde onsdag har jeg fået udnyttet det dårlige vejr i en kombination af hjemmehygge og praktisk arbejde. Min søster og jeg startede vores morgen ud i køkkenet med at lave brunch, og efterfølgende har jeg kreeret nogle collager og skrevet nogle indlæg, som jeg glæder mig til at vise jer! Jeg har generelt aldrig været god til at tilbringe tiden indendørs når sommervejret rammer, så jeg udnytter altid dage som disse, til at få gjort de praktiske gøremål. Når det er sagt, så synes jeg, I skulle se det outfit jeg havde på forleden. Kjolen er fra Vero Moda, og jeg købte den faktisk, inden jeg tog på ferie. Så vidt jeg har kunne fornemme, har den været ret populær i butikkerne og næsten været umulig ikke at se i min feed på instagram. Hvad synes I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FAVORITES FROM BOOZT