ALMOST SUMMER

UPDATE

img_9635
H&M skjorte // 2NDDAY jeans // NOELLA sneakers

Hej piger. Her får I at se, hvad jeg var iført, da jeg var ude med en veninde sidste uge. Nicole og jeg drog udenbys for at afprøve en ny restaurant, og selvfølgelig var det sushien, vi begge kastede kærligheden på haha. Jeg er liiidt for god til at bruge mine penge på restaurantbesøg, men nu står de kommende uger heldigvis på lidt andre, og mere festlige planer, som jeg aldeles glæder mig til. // Min mandag har ikke været nær så spændende, og ligenu er jeg egentlig på vej ud ad døren på en kort løbetur. Jeg har valgt at kaste mig ud i HIIT, så hvis nogle af jer skulle sidde med tips eller tricks, bliver de taget imod med kyshånd.

 

2 kommentarer

 • Åh jeg har også altid gerne ville det der HIIT, meeen har aldrig rigtig fået startet, dog kan jeg varmt anbefalde Cirkel træning i fitness world, det er altså også virkelig hårdt og hvor man træner hele kroppen. <3
  Forresten så er det så skønt at se du opdatere igen, tjekker din blog dagligt! 😉
  God mandag til dig. <3

  PS: jeg kan spørge min lillebror til råds, hvis det er – han er prof fodboldspiller og ved han bruger HIIT tit 😉 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Jeg har ikke fået afprøvet cirkel træning endnu, men kunne helt klart være jeg skulle til det. Altid skønt med varierende træningsformer 🙂 Du sender endelig et par råd i min retning, hvis du skulle få fat i nogle!

   God mandag til dig ogsåå <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

ALMOST SUMMER