UPDATE

NEW IN: FROM HUNKEMOLLER

Processed with VSCO with a6 preset
img_9805-kopi
Processed with VSCO with a6 preset
SORT SÆT HER & HER  // ROSA SÆT HER & HER

Garderobens nyeste tilføjelse, er ikke noget, jeg synes, skulle få forbi jeres næser. Specielt ikke, når det er noget så fint. Jeg har atter suppleret samlingen med nogle nyheder fra Hunkemöller, og denne gang, faldt mit valg på et simpelt, sexet sort sæt og et rosa sæt med tydelige farvenuancer og et legende udtryk. Det sidstnævnte har jeg allerede erklæret som sommerens favorit, og jeg er sikker på, at det kommer til at være så fint til en solbrun kulør. Det sorte sæt er noget mere nedtonet, men de feminine detaljer og flotte snit giver altså et klassisk design der fungerer til alt. Hvad synes I?

I samarbejde med Hunkemöller.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

UPDATE