Hermés perfume

I wanna wear

iww
1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER

Jeg glæder mig til, at vejret giver anledning til korte ærmer og bare ben, og ovenstående outfit drømmer jeg om at kunne iføre mig på en varm sommerdag. En denimnederdel i lyst materiale har længe stået øverst på ønskelisten, og påfundet på collagen, er netop sådan et eksemplar jeg har ledt efter. Derudover, kommer det nok ikke bag på nogle, at trenden med flæser har været en af mine store favoritter, og jeg er helt forelsket i blusen fra 2NDDAY. Mon ikke et par af tingene, ender i indkøbskurven?

Hvad synes I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hermés perfume