NEW IN: FROM HUNKEMOLLER

Hermés perfume

Processed with VSCO with a4 preset
img_9854-kopi
Forleden blev min lille samling af parfumer endelig fuldendt, da Hermés nyeste duft, des Merveilles Bleue, blev en del af den. Jeg blev introduceret for parfumen til et pressearrangement i starten af året, og var ikke i tvivl om, at jeg skulle eje den, når den kom på markedet. Jeg vælger altid mine parfumer meget nøje, og med tankegangen om, at to dufte ikke skal være ens. Derfor blev jeg særligt begejstret, da vi fik fortalt, at Hermés dufte adskiller sig fra de traditionelle blomsterdufte, og at denne har hentet sin inspiration fra havet. Mikset mellem den friske duft og den sommerlige fornemmelse er i sig selv ret unik, og jeg er så lykkelig for købet. Parfumen kan findes hos Magasin her.

Har I nogle favoritter hvad angår parfumer?

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NEW IN: FROM HUNKEMOLLER