Monday

Get 25% off your sunnies

sunnies
1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER 

Hej piger. Aftens indlæg var egentlig et helt andet, men blev spontant ændret, da jeg ikke kunne lade være med at tippe jer om dette sommerlige tilbud. Boozt tilbyder nemlig 25% på alle solbriller, heriblandt indgår mærker som Celiné, Tom Ford og Jimmy Choo. Selv har jeg længe haft øje på et par fra Celiné, men har gerne ville være helt sikker i mit valg, da jeg mener, det er en stor investering. Som månederne er gået, er jeg kun blevet bekræftet mere og mere i, at det virkelig er et drømmekøb- Så guess what, da Boozt annoncerede tilbuddet i morges? Solbrillerne er blevet klikket hjem, og det var altså disse mit valg faldt på. Der er altid en speciel følelse i, endelig at fuldføre et køb man længe har haft i tankerne, og jeg lige nu er jeg ovenud lykkelig. Rabatten gælder til og med onsdag, og er allerede fratrukket derinde. God shopping! 😉

Hvilke er jeres favoritter?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Monday