Spring

Céline sunglasses

img_0490img_0491
Hej piger. Den kloge læser opdagede det formentlig i forrige indlæg, men de omtalte Céline solbriller, kan jeg officelt kalde mig indehaver af- og jeg er tilfreds og begejstret over mit køb. Vejret har for alvor givet rig mulighed for at benytte dem de seneste dage, så jeg overbeviser mig selv om, at det må have været ment to be. Materiel lykke på sit højeste niveau haha. De 25% er desværre udgået, men de kan stadig findes her. Hvad synes I?

3 kommentarer

 • Thilde

  Hej Cecilie,

  Kan du huske, hvilken model dine solbriller er og hvad farven hedder?

  Mvh. Thilde

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Hej Thilde,
   Modellen hedder Audrey og farven er Opal Brown 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Thilde

   Tusind tak for svar – de er så fine! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Spring