Céline sunglasses

ASOS: GET 20% OFF EVERYTHING

asoss
1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER

Hej piger. De hurtige har formentlig opdaget, at ASOS meddelte 20% rabat på alt imorges, og timingen kunne netop ikke have været bedre. Sommeren starter officelt om et par dage, og ASOS er fyldt med lækre, nye sommerlige styles. Selv har jeg bestilt denne top og denne denimnederdel, som jeg har haft i overvejelserne længe. Jeg håber sådan, at det når hurtigt frem, så jeg forhåbentlig kan iføre mig det til Distortion- nogle gange er man jo heldig. Jeg har endvidere overvejet at klikke en af badedragterne hjem, og er også blevet ret forelsket i frakken på collagen. Har I nogle favoritter?

Koden gælder til og med i morgen (tirsdag) kl. 10:00. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Céline sunglasses