What I've been up to

ALMOST SUMMER

img_9739 img_9740Processed with VSCO with a6 presetimg_9742Ovenstående billeder beretter om en lørdag aften med god mad i det skønneste vejr. Faktisk, er det meste af min weekend gået med at udnytte det solrige vejr, og det giver mig altid en form for ekstra glæde og energi, jeg ikke får fra andre steder. Jeg har både mødtes med venner, kørt ture til stranden og solbadet herhjemme i haven. En god kombination af samvær og tid til afslapning, netop som jeg foretrækker det.

Hvordan har I tilbragt weekenden?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

What I've been up to