Sunday sound - Wonderboom

15 summer styles

asos
1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER & HER // 13. HER // 14. HER // 15. HER

Hej piger. Det begynder så småt at kunne mærkes, at sommeren er på vej, og forårsdage som disse, forsøger jeg altid at nyde helt ud. Inden sommeren når at melde sin ankomst, trænger min garderobe dog til en opdatering af lyse farver, søde print og feminine detaljer, hvilket også er den stil, collagen er inspireret af. Jeg ville elske at eje alle 15 items, men nr 2, 13 og 14 er dog drømmekøbene, som jeg meget gerne så blive en del af sommergarderoben. Hvad synes I?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sunday sound - Wonderboom