6 DESIGNER SWIMSUITS

Ti facts

img_7984-kopi
1. Jeg har altid gerne ville være noget, inden for det kreative felt. Som lille var det indretningsarkitekt eller eventarrangør, i dag er det en lidt anden vej- men jeg har en stor drøm om at gå selvstændig. 2. Maldiverne, Californien og Grækenland er mine nutidige rejsemål. 3. Jeg er mere temperamentsfuld og stædig, end folk egentlig tror. Jeg har dog altid været godt til at pakke det væk offentligt, da jeg ikke ønsker at fremstå på den måde. 4. Jeg ville ønske, at jeg havde en mere stilet smag inden for musik, men er ret besat af R&B. 5. Jeg kunne aldrig finde på at få en tatovering. Det siger mig ikke noget, og jeg tror egentlig heller ikke, at det ville passe til mig. Jeg har dog fuld respekt for dem der gør det, og synes folk bør udsmykke deres krop på præcis den måde de ønsker. 6. Spontane aftaler er oftest de bedste, hvis du spørger mig. 7. Jeg vil gerne studere markedsføring & kommunikation. 8. Jeg dumpede både min teori- og køreprøve første gang, men bestod begge efterfølgende. Måske 2. gang er lykkens gang for mig? 😉 9. Tapas, bruschettas og sushi er nogle af mine yndlingsretter. 10. Jeg er ekstremt samvittighedsfuld, og går meget op i etik & moral.

Noget vi har tilfælles?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

6 DESIGNER SWIMSUITS