SUNDAY: AFTERNOON TEA

LONDON STROLLING

img_7641
Processed with VSCO with a5 preset
ASOS jakke // ENVII t-shirt // ZARA bukser // ZARA loafers // NOELLA taske (link) // RAY-BAN solbriller

Lidt hurtige outfitsbilleder fra i morges, inden vi påbegyndte dagens program. I dag har vi haft en lidt mere kulturel dag, og både fået set Buckingham Palace, Big Ben og Hyde Park- de typiske turistattraktioner kan man vel kalde det. Dagens højdepunkt var dog London Eye, som jeg allerede har vist et glimt af på instagram (@ceciliestenfeldt). En mærkværdig oplevelse, jeg kun kan anbefale til alle der skal hertil.

Hvad synes I?

2 kommentarer

 • Har aldrig nogensinde været i London, men jeg drømmer mig dertil mange gange om året, fordi jeg elsker at se alle jeres fantastiske og ubeskrivelige flotte billeder af stedet og seværdighederne. jeg er fan!

  Rigtig god dag
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Helt forståeligt- kan kun anbefale en tur til London! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SUNDAY: AFTERNOON TEA