LUNCH TIME

HOTEL NIGHTS

img_7687-kopi
Hej piger! Jeg er hjemme i vante omgivelser igen, efter nogle skønne dage i London. Jeg har hidtil brugt min lørdag på at sove længe, træne og pakke ud, inden jeg skal til 20 års i aften. Det er efterhånden lidt tid siden, at jeg har haft en weekend involverende festligheder, så mine forventninger til en god aften er høje! Min søndag kommer dog formentlig nok til at blive tilegnet sengen, da jeg bliver så let tømmermændsramt, men jeg har selvfølgelig et par indlæg klar til jer, så her ikke kommer til at være helt stille. Hvilke planer har I?

2 kommentarer

 • Nicoline

  Jeg har en rolig lørdag i aften, men i morgen kalder en god brunch hjemme ved mine forældre – så det bliver hyggeligt!

  God aften til dig! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Det lyder også vildt hyggeligt, altid rart med tid til afslapning! God aften <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LUNCH TIME