LATELY: THROUGH MY IPHONE

WEEKEND

Processed with VSCO with p5 preset Hej piger! Hvad der ellers skulle være en stille og rolig weekend, endte muligvis stik modsat. Et spontant opkald i fredags, resulterede i en morsom aften i selskab af gamle venner. Jeg var egentlig på vej i seng da de ringede, men bliver altid lidt for let overtalt, og 10 minutter efter var vi på vej til den nærliggende bar. Lidt ramt af gårdagens strabadser, tog jeg lørdag udenbys for at spise på den japanske restaurant Tatami, som har den største buffet, jeg endnu har set. I dag skal jeg have lavet et par indlæg, og ellers bliver det en sen tur i træningscentret, da jeg ikke har samvittighed nok til at undvige det meget længere haha.

Hvordan har I tilbragt weekenden?

2 kommentarer

  • Katrine

    Lyder som en skøn weekend! Jeg har været i København og ellers bare været sammen med veninder og nyde det gode vejr 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LATELY: THROUGH MY IPHONE