SPRING FEELINGS

TUREN GÅR TIL…

londoncFlybilletterne er bestilt, hotellet er booket, og om en måneds tid går turen til London. Sidst jeg var der, var med min gymnasieklasse i slutningen af 2.G. Denne gang, glæder jeg mig til at opleve storbyen lidt mere frit, og have bedre mulighed for at dele forløbet med jer. Indtil videre har jeg sat mig for, at skulle prøve afternoon tea i bedste britiske stil hos Sketch, og få en frokost i de smukkeste omgivelser hos Aubaine Selfridges. At se storbyens centrum fra London Eye er også et stort ønske herfra, og så overvejer jeg endvidere, hvorvidt en ægte touristtur i de klassiske røde busser skal afprøves? 😀

Hvis nogle af jer, skulle have tips eller forslag til spisesteder/butikker/bydele som skal udforskes, bliver de taget imod med kyshånd!

10 kommentarer

 • Hvor lækkert, London er også bare en fed by. Jeg har kun været der et par gange selv og vil mega gerne afsted igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Det er så fed en by! Jeg glæder mig også helt vildt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Kings Road, fra Beaufort street og ned til Sloane Square er en skøn shoppinggade, med mange lækre butikker, både specialbutikker og high street mærker. Og så er der lækre spisesteder og cafe´er.
  LK Bennett har bl.a. et fabriksudsalg på Kings Road, og næsten lige ved siden af ligger Dutch Pancake house, som er mums. På selve Sloane Square ligger der en Cote brasserie restaurant, som er virkelig god mad til humane priser, Og fra Sloane Square går Sloane Street op til Harrods og Harvey Nics. Det er også så Sloane Street at man finder steder som Chloe, Chanel. Prada, Valentino, Gucci osv. Så først en masse god mad og gode køb på Kings Road, og så en masse savl og drømme på Sloane Street, mens man forbrænder den gode mad 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Tusinde tak for alle de fine tips, virkelig brugbart! Jeg skal i hvert fald have undersøgt det hele nærmere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Snyd – besøg Disney Store, The Eye og Dungeons for mig!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inu

  Hvor dejligt, at du skal til London! Jeg har selv været der et par gange nu, og har alle gange altid været i centrum (Big Ben, Oxford St, Kensington Garden, det er jo et must ikke?).
  Sidst jeg var der spiste jeg morgenmad på en restaurant kaldet Farmacy, hvor det er glutenfri og alt det der. Det er lidt pricy i forhold til det man får, men godt er det alligevel. Hvis du vil have noget andet, så er der The Breakfast Club, som også serverer morgenmad. Jeg vil mene, de har 5 lokaler rundt omkring i London.
  Nu har jeg læst med på din blog i nogle år nu, og har læst, du kan lide sushi, så vil jeg anbefale Wasabi, som findes lidt overalt – ellers er der YO! Sushi, hvis du vil sidde og spise. Det er basically 7/11, men bare med sushi. Virkelig lækkert kvalitet og gode priser.
  Angående underholdning, se musical, selvom det er lidt dyrt. Jeg vil helt klart anbefale Les Mis, det er SÅ godt!
  Besøg Boots i Piccadilly Circus, der er en kæmpe NYX afdeling der og en hel masse andre drugstore makeup. Man kan ikke gå empty handed derfra, haha.
  Jeg håber, at mine tips kan bruges 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Wow, tusind tak for alle de lækre tips, det sætter jeg virkelig pris på! 😀 The Breakfast Club skal jeg helt sikkert forbi- måske også lidt sushi, hvis pengene rækker haha. Jeg var faktisk i Boots sidste gang, hvor jeg og pigerne tilbragte flere timer. Så fed en butik!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Glemte lige et tip, hvis du vil opleve en fantastisk udsigt med en drink i hånden, så besøg Skygarden
  https://skygarden.london/
  Det er en indendørs botanisk have med restauranter og barer, på toppen af en af de store bank bygninger i London City, perfekt Instagram spot 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Det ser vildt lækkert ud! Nogen bestemt restuarant eller bar du kan anbefale? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SPRING FEELINGS