MONDAY TUNES #2

TUESDAY

img_6405-kopi
Hej piger! Endelig en dag hvor forårsvejret vises fra sin bedste side, og jeg elsker, den ekstra energi og overskud det giver på en lang dag. Efter at have overstået formiddagens program, er jeg på ud ad døren for at mødes med en veninde i indre by. Jeg satser på et lille cafébesøg, og må ellers nøjes med lidt vindueskiggeri, eftersom jeg sparer op til næste rejse. Jeg håber, at I alle får en skøn og solrig tirsdag!

2 kommentarer

 • celina

  lyder som en hyggelig dag. jeg håber at at det gode vejr fortsætter. super fin jakke også.
  er der en grund til at du har slettet dit q&a indlæg? det kunne ellers være fint at du får svaret på nogle spørgsmål, det er jo længe siden.

  kan du evt lave en guide over de bedste spisesteder i kbh eller andre steder du har været? og guide (ting man skal se) i de byer du har været i? fx london og andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Tak!
   Ja det blev slettet, og jeg valgte at udgive et nyt istedet. Jeg følte ikke, der var den store interesse for det, så vil jeg hellere planlægge et par andre indlæg til jer! 🙂
   Guidede indlæg er noteret, London er et rigtig godt forslag!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MONDAY TUNES #2