EYES ON: RUFFLES

SÆLGER UD: MAKS 100,-

skaermbillede-2017-03-27-kl-20-53-07
// KOM TIL SIDEN HER

Jeg har atter sat en masse ting på min salgsside, da jeg endnu en gang lider af pladsmangel. Alle nye varer er sat til under 100 kr, og går faktisk ned til sølle 20kr- jeg er blevet ret desperat, og skal altså bare have solgt ud haha! I finder min TicTail HER. Det er som altid først til mølle princippet.

8 kommentarer

 • Christina

  Hej Cecilie, hvor er den hvide denimjakke fra, og har du et billede med den på, så jeg kan se længden? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hvad str er tøjet?? Synes ikke jeg kan se størrelser nogen som helst stedet 😉
  Men lækkert tøj !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Holst

  Hej Cecilie <3
  Jeg har fulgt din Instagram i mange år og jeg håber min profil en dag kan blive lige så stor og populær som din:)
  Jeg faldt lige over noget der hedder *** hvor man lige nu kan få gratis likes og følgere.
  Flere af mine veninder er nemlig begyndt at købe følgere. Og jeg tænker det en god ide for at komme i gang! Hvilke erfaringer har du/i med det?:)

  Hilsen Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Hej Emma,
   Jeg køber hverken følgere eller likes, og det er heller ikke noget, jeg vil opfordre til 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hej Cecilie
  Jeg ELSKER din blog, jeg synes at den er så fiiiin og elsker dine blogindlæg, dine billeder og din fine lyse feminime stil som du kører på bloggen. Er virkelig vild med det! Er også helt vild med din stil, og du skaber stor inspiration for mig ;D Da jeg selv går i 1.G lige nu i gymnasiet (STX), men snart starter i 2.G, tænkte jeg om du kunne lave et indlæg med din tid fra gymnasiet over de 3 år du gik der. Og fortælle lidt om gode tips osv., samt hvad du går og laver nu, hvor du jo har afsluttet den del af dit liv?

  Mange kys og knus Emilie ;P

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Tusind tak for de søde ord! Virkelig en fin idé med indlæg omkring gymnasiet, det kan helt klart godt lade sig gøre 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

EYES ON: RUFFLES