SAVED ITEMS

MORNING

dsc06002-kopi dsc06012-kopi
Hej piger. I dag har været en af de dage, med en god og overskuelig start på dagen. Jeg havde tid til at få bikset en lækker morgenmad og frokost sammen, catchet up på lidt serier, og lave lidt ekstra arbejde til bloggen. Efter frokost mødtes jeg med en veninde for at nyde det gode vejr, og nu er jeg på vej til biografen, hvilket bliver efterfulgt af en familiemiddag. En ret skøn onsdag! Hvordan tilbringer I dagen?

4 kommentarer

  • Skole, jobsamtale og senere en kaffe aftale med min mutti med lidt shopping <3 Sådan er min onsdag, og hvor lyder din søndag bare fantastisk!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helene

    Lyder som en dejlig dag! Kunne godt tænke mig at høre, hvad du laver, når du ikke har fri? Skole, arbejde eller bare blogging? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS