TUESDAY

LATELY: THROUGH MY IPHONE

img_6408
fullsizerender-4-copyimg_5832
img_5600
img_6514
Hermed et udpluk af dagligdagens små øjeblikke fra mit iPhone galleri. Jeg undgår helst iPhone kvalitet herinde, men gør en undtagelse, da jeg egentlig også gerne vil fremvise min hverdag mere personligt og således mindre opstillet. Billederne strækker sig henover den seneste uge, og beretter om nogle dage med sociale arrangementer og godt selskab. Særligt lørdag var med højt humør, god mad og sågar en lidt hvidvinsberuset tilstand. To timer blev tilbragt i køkkenet på at kreere tapas- en af mine store favoritter, da jeg elsker sammensætningen af diverse retter og kombinationen af forskellige smage. Ugen har, forudover det, involveret cafébesøg, lange gåture i naturen på solskinsdage, basketkamp med pigerne og timevis lange køreture i Kathrine’s nye Fiat. Hvad har I lavet på det seneste?

4 kommentarer

 • celina

  elsker dette indlæg. dem må du gerne lave flere af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Det er jeg glad for at høre! Skal prøve at se, om jeg kan få lavet dem lidt oftere 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er også helt tosset med tapas. Det der med at alting svømmer i simple bider af ost, pesto, oliven og kød uden dikkedarer, giver bare en kvalitetsfornemmelse <3 Især med et godt glas vin (eller 5) til 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TUESDAY