BOMBER

Chinese night

img_6396 img_6398img_6400
Søndagen stod som sædvanligt i afslapningens tegn, og toppede sit punkt, da aftensmaden blev erstattet af kinesisk take away med en god film. På lidt grå og regnfulde dage, er der sjældent et bedre alternativ til at spendere dagen, end derhjemme med godt selskab, og det er altså netop sådan, at min søndag blev tilbragt. Forudover det, har jeg forresten fået redigeret en del i bloggens design. Sidebaren er fjernet og headeren er nu med slideshow – jeg har længe gået og skiftes mellem det forrige og det nuværende, så smid endelig en kommentar med jeres meninger, så jeg ved, hvad det foretrukne er eller hvilke ønsker I har!

God søndag!

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

BOMBER