9 PAIRS OF DENIM JEANS

My week

min-uge
Det er søndag aften, og således ved at være slutningen på en spændende, indholdsrig uge for mit vedkommende. Ugen blev skudt igang, med koncert med en af mine absolutte yndlingskunstnere: The Weeknd. Jeg er stadig lidt oppe og køre over det, og har da også genafspillet mine (rystede og skrålende) videoer en gang eller to. Jeg har efterfølgende været til åbent hus hos KEA, mødtes med veninder, trænet en hel del og været til 20 års fødselsdag. Nu vil jeg hoppe under dynen og se endnu et afsnit Chicago PD.

Hvordan har jeres uge været?

____

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

9 PAIRS OF DENIM JEANS