Black friday: Favorite picks

YSL birthday present

dsc_1566 dsc_1572Jeg var så heldig, at få denne vildt fine YSL kortholder i fødselsdag af mine forældre, som var placeret ret højt på ønskelisten. Den er mit foretrukne alternativ for en pung, da den er noget nemmere at have med på farten og samtidig passer i enhver taske – og så lokkede det lækre design selvfølgelig lidt. Hvad synes I?

2 kommentarer

 • Caroline

  Er de kommet inde i butikken igen? Var inden for et par uger siden, hvor den var udsolgt 😭

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Mine forældre bestilte den over nettet, så jeg ved det desværre ikke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Black friday: Favorite picks