GIFT GUIDE: UNDER 100KR (til ham)

Om at blive inspireret

inspirationInspiration er, efter min mening, en af de væsentligste aspekter, når det omhandler mode. Det er gennem den, at den personlige stil konstant udvikles og udfordres. Inspiration kan stamme fra alt og opstå på alle tidspunkter, det er grænseløst, uendeligt, og med til, at påvirke os i forskellige retninger. Jeg bliver selv inspireret på utallige af måder, og det er svært, at sætte ord på, hvad der lige netop danner grundlag for det. Det er en uforudsigelig følelse, der kan opstå når jeg læser et modeblad, når jeg bevæger mig i gadebilledet eller når jeg hører et stykke musik- Hører jeg R&B toner, er humøret til hoodie og sneaks, hvis jeg derimod lytter til clubplaylisten, får jeg lyst til at iføre mig en kjole og mine klassiske stiletter. Uden det hele skal gøres op i personlige sammenligninger, er min pointe, at vi bliver påvirket på forskellige måder, der er med til at vække nye sider af os selv. Inspirationen lader os opdage nye, anderledes sider og det er i sig selv ret unikt.

Jeg er dog ikke fri for de dage, hvor demotivationen sætter sit præg, og det, at sammensætte et hverdagsoutfit, virker som en umulig opgave. Alt i garderoben virker ens, kedeligt og gammelt, på trods af, at saldoen på kontoen er et tydeligt bevis på, at nogle nye køb har man altså gjort sig: En følelse, som jeg tror, alle piger finder genkendelig. Noget der har en effektiv påvirkning for mig, er at gennemgå de sidste måneders modemagasiner eller kigge på de modeblogs, jeg finder fascinerende. En spadsértur igennem byens centrum eller en kop kaffe på en fortovscafé med betragtning af de forbipasserende, er ligeså effektivt, og giver en form for inspiration, som man ikke kan læse sig til. Inspiration er en individuel følelse, men at tillade sig selv at være nysgerrig og udfordrende, må være mit største råd. For mig handler inspiration om at bevare et åbent sind og se muligheder, hvor andre nødvendigvis ikke gør.
_______________________________________________________

Indlægget er lavet i samarbejde med Dobbelt Mode, der skriver artikler om mode. En stor anbefaling værd, til alle der søger læsning eller vejledning inden for emnet! Skulle der være tvivl, er alle meningerne selvfølgelig mine egne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

GIFT GUIDE: UNDER 100KR (til ham)