YSL birthday present

GIFT GUIDE: UNDER 100KR (til ham)

giftguide
1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER // 13. HER // 14. HER // 15. HER

‘Gift guide’ er et nyt tiltag på bloggen: En serie der kører frem til jul, med tips og anbefalinger til hvad man give sine nærmeste i gave. Dette er første indlæg i serien, og et budgetvenligt et af slagsen, men generelt vil jeg forsøge at variere prislejerne. Jeg starter ud med herre edition, hvad end det gælder ens far, bror, kæreste, ven mm. Jeg har selv klikket Calvin Klein strømperne hjem, der skal være en del af gaven til min far. Jeg overvejer også at købe den klassiske pung eller gavesættet fra Dove med, man kan nemt blive ved 😉 Hvad synes I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

YSL birthday present