I weekenden har jeg..

November in pictures

dsc_1980dsc03198-kopi
dsc_2364
dsc_1782-2dsc_2218
Sneak peak på nogle produkter, I snart får at se i et indlæg!

I får hermed en række stemningsbilleder, for min lille inaktive periode herinde. Jeg prøver at udnytte disse efterårsdage bedst muligt, og har overraskende nok, været gladere for denne sæson end jeg plejer. Specielt kombinationen af sne og sol er noget, som har begejstret. De seneste dage har jeg brugt på at få de sidste detaljer på plads til min fødselsdag, daglige træninger i fitnesscentret, set massere af SKAM under dynen, og bestilt koncertbilletter til min favoritkunstner, The Weeknd. Hvordan går det med jer?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I weekenden har jeg..