Støvle guide: 15 lækre fund

Mine faste skønhedsprodukter

dsc_1485
Davines shampoo & balsam / Calvin Klein Eternity Now parfume / Estée Lauder foundation 

Jeg har gennem mange år prøvet adskillige skønhedsprodukter, men overstående, er nogle, som jeg altid vender tilbage til: Mine favoritter såfremt.

Jeg har endnu ikke fundet en hårserie, der plejer mit hår bedre end Your hair assistent af Davines. Jeg var til et event omkring hårserien tilbage i januar, og har været afhængig lige siden. Forudover deres shampoo og balsam som er vist, er deres ‘blowdy primer’ også ret fantastisk, hvis man ønsker fylde. Et andet fast skønhedsprodukt er Calvin Klein’s Eternity Now parfume. På trods af jeg hurtigt formår at blive træt af den samme duft, har jeg brugt denne i et år efterhånden – og jeg er stadig ligeså glad for den, som da jeg købte den. Min double wear foundation fra Estée Lauder, har jeg mange gange henvist til, og det gør jeg selvfølgelig fortsat.  Den er i den lidt dyrere ende, men alle pengene værd, hvis man søger en foundation med den bedste dækkeevne og holdbarhed dagen lang i alle former for vejr.

Hvad synes I?

2 kommentarer

 • C

  rigtig gode ting. har længe kigget på en shampoo fra det mærke da jeg også godt kan lide udseendet af dem.
  laver du julekalender igen i år? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Den er bestemt en anbefaling værd! Og nej, det har jeg desværre ikke <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Støvle guide: 15 lækre fund