November in pictures

COFFEE TIME & SOMETHING NEW

janekoenig-1-kopijanekoenig2janekoenig-1-kopii   Cappuccino og det nyeste Costume: Så er planerne for torsdag eftermiddag sat.

Dog er det ikke kaffe og modeblade, dette indlæg kommer til at omhandle. Som I nok kan spotte på billederne, har jeg nemlig været så heldig, at få fingrene i den fine skjoldring fra Jane Kønig. Det enkle design bærer præg af et råt og mat udtryk, som jeg synes, giver en lækker kombination mellem to forskellige stilarter. Udskæringerne i ringen fuldender det æstetiske udtryk, og bliver gennemført af de fine detaljer – Og som I jo efterhånden ved, er jeg en sucker for simple designs med gennemtænkte detaljer, hvilket selvfølgelig er årsagen til, at mit valg faldt på netop denne.

Udover at ringen er en perfekt gave til sig selv, er det også mit bud, på et tidsløst smykke der nemt kan sættes på ønskelisten til jul. I kan finde ringen her.

// I samarbejde med Jane Kønig.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

November in pictures