GOLDEN

Birthday wishes

wishlistNatskjorte her // Sí parfume her // Bordlampe her // Sennheiser høretelefoner her // Urban Decay setting spray // Tefal snack collection her  // Affiliate links.

Jeg fylder 19 år om netop en uge, og her får I at se, hvad ønskelisten består af dette år. Både lidt skønhedsting mikset med det mere praktiske. Jeg håber vitterligt, at jeg er så heldig at få høretelefonerne, da mine gamle simpelthen er blevet slidt op efter så mange års brug, haha. Bordlampen er også et rigtig stort ønske til mit værelse, som jeg længe har overvejet at købe, men nu kom den altså med på listen i stedet. Til sidst, har jeg forsøgt at tænke i de mere praktiske baner, til når jeg en dag flytter hjemmefra. Jeg har indtil videre skaffet mig diverse køkkenting, og nu vil jeg rigtig gerne have fat i Tefal snack collection. En alt-i-en maskine, der kan lave alt fra pandekager og vafler til toasts og paninier.

Hvad synes I?

2 kommentarer

 • Lækre ønkser, er vild med lampen! Og kan virkelig anbefale Snack collection, har selv lige investeret i den, det er så lækkert at slippe for at have 16 forskellige køkkenmaskiner stående 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Ja, lige præcis! Det er virkelig smart at kunne have det hele i en maskine 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

GOLDEN