Mine faste skønhedsprodukter

B-DAY CELEBRATION

bday1-kopibday2 bday3 bday4 bday5Selvom jeg først fylder 19 år i morgen, blev der allerede i går aftes, taget hul på de første festligheder. Mine tætteste veninder var inviteret over til spisning, hvor menuen var inspireret af mine somre i det italienske, og stod på hjemmegrillet pizza, bruschettas og melon m. parmaskinke. Hertil fik vi vin & vanilla passion, min all-time favorite cocktail, som var lavet ud fra de ekstravagante tequilaer: Sangre de Vida Blanco og Sangre de Vida Reposado. Begge er økologiske, hvilket er en vigtig faktorér for mig, da jeg undgår alle former for sprøjtemidler, og gerne vil servere den bedste kvalitet for mine gæster. Flaskerne var leveret af tequila.dk, som jeg varmt anbefaler. God service og tequila i højeste kaliber, der på mange punkter resulterede i gårdagens festlige stemning 😉

Takket være det bedste selskab og utallige mængder tequila havde jeg den skønneste aften, der blev efterfulgt af en succesfuld bytur. Nu skal jeg bruge lørdagen på oprydning og biograftur med Amanda. I morgen holder jeg fødselsdag for familien, når jeg endelig fylder 19!

/Sponsoreret indhold.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mine faste skønhedsprodukter