Birthday wishes

6 film du skal se på en søndag

dsc_1337 dsc_1337cDet er søndag, og programmet står på dyner og film. Jeg har samlet 6 film i forskellige genre, som jeg synes, er en anbefaling værd. Here you go! 😀
movies
THE TOURIST
The tourist er en thriller med et twist af komedie, hvor handlingen formår at kombinere spænding med humor. Med Venedig som omgivelser og Johnny Depp og Angelina Jolie i hovedrollerne, er filmen helt klart værd at give en chance på en grå søndag.

BAD MOMS
En chick-flick movie der bestemt bør ses med veninderne til et godt grin. Bad Moms omhandler tre kvinder,  der gør op med kravene til rollen som den perfekte mor, hvilket både har sine kaotiske og succesfulde øjeblikke. Filmen hører lidt til den platte humor, men har et catchy plot, der gør en underholdt gennem hele filmen.

BRIDGET JONES’S BABY
Den tredje film i fortællingen om Bridget Jones – præcis lige så sjov og akavet som de forrige to. Jeg har en stor kærlighed for alle filmene, og denne er et comeback over alle forventninger. Romantisk, tåkrummende og fornyet.movies2
HOT PURSUIT
En komedie der er anbefalelsesværdig på høj plan. Kontrasterne er store mellem den anspændte politibetjent og den vildtlevende Daniella, hvilket skaber en underholdende handling, der hurtigt formår at skabe lidt stemning på en ellers kedelig søndag.

GONE BABY GONE
En af de mest nervepirrende og spændende krimifilm, jeg er blevet introduceret for. Da en lille pige pludseligt forsvinder, forsøger privatdetetiktiverne og kæresteparret Patrick og Angie at opklare sagen. Filmen berører emnet børnekidnapning fra en anderledes vinkel, sætter fokus på etik og moral, og har ligeledes en af de bedste slutninger, jeg har set. (Kan findes på Netflix!)

MR. & MRS. SMITH
Klassikeren fra 2005, som jeg endelig fik taget mig sammen til at se i sidste uge. Brad Pitt og Angelina Jolie i samme film er et godt bud på den perfekte søndagsfilm – specielt hvis man er til actiongenren.

_____________________________________________

Lad mig endelig høre, hvad I synes om denne type indlæg? 🙂

6 kommentarer

 • C

  Jeg kan godt lide disse indlæg, da jeg aldrig ved hvad jeg skal se. Hvor har du set filmene henne? I biografen, Netflix, Viaplay? Måske du også kunne skrive i selve indlægget hvor man kan se filmene, men bliv endelig ved med disse indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Det er jeg glad for at høre! Jeg har ikke så meget forstand på hvor filmene kan ses – jeg kunne dog finde ‘Gone baby gone’ på netflix, og det er også noteret i indlægget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  og hvor er flødebollen fra? den ser super lækker ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan rigtig godt lide de film her, har set mange af dem! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Birthday wishes