October

I weekenden har jeg..

img_9460-kopiLøbetrænet i rigtig efterårsvejr med blæst og regn. Meget tiltrængt at komme igang igen, efter at have været sygemeldt i en uge. / Fundet feriedestinationen for sommeren 2017, og netop bestilt rejsen. Et lyspunkt i denne forholdsvis kedelige periode. / Haft endnu et SKAM-maraton, efter at have introduceret min søster for den populære serie. / Prøvet at genskabe lidt af den sydlige stemning i form af tapas. / Brugt timer på at slibe og male bord: For anden gang. Min mor og jeg er igang med at renovere udestuen, og mangler blot det sidste finish. /  Haft besøg af min bedsteveninde, hvor tiden blev tilbragt på sofaen med varm kakao og serier. Det åbenlyse valg, når vejret ikke tillader andet. / Planlagt de to fødselsdagsfester jeg holder i næste måned, når jeg (endelig) fylder de 19 år.

Hvordan har I tilbragt weekenden?

2 kommentarer

 • M

  Hej Cecilie
  Jeg tænkte på om du ikk vil lave et indlæg med galla kjoler? De fleste gymnasier har galla om et halvt års tid, men det er meget rart at få idéer til en kjoler mm allerede nu. Måske du også kunne skrive om hvordan galla på dit gymnasie var og hvad du havde på.
  Hilsen en fast følger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skumfidus-risteri er bare det hyggeligste 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

October