New in: Leather and cashmere

Autumn

sand4sand sand3sand2sandd
2ND DAY frakke (her og her) // H&M skjorte // H&M læderbukser // FRIIS støvler // ZARA taske // MICHAEL KORS ur

Jeg synes endelig, det var på tide, at vise min meget omtalte vinterfrakke i aktion. Den er hurtigt gået hen og blevet uundværlig for mig i disse koldere dage, samtidig med, at den hurtigt redder et kedeligt outfit. Jeg valgte at tilsætte den til mine læderbukser, for at kombinere det feminine med det rå, hvilket jeg synes spiller ret fint sammen. I aften skal jeg til reunion med min folkeskoleklasse, som jeg ikke har set i 4 år efterhånden, også slutter vi aftenen af med en bytur. Jeg ser frem til en sjov aften!

Hvad synes I?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

New in: Leather and cashmere