September

Sælger ud af skabet

Skærmbillede 2016-09-23 kl. 16.56.07 Skærmbillede 2016-09-23 kl. 16.56.31 Skærmbillede 2016-09-23 kl. 16.56.40SE SALGET HER

Jeg har netop tilføjet en masse items til min salgsside, som I kan komme til her – Forudover det, har jeg også sat prisen ned på tidligere varer! Priserne er ekstremt billige, da jeg virkelig skal have solgt ud.

5 kommentarer

 • Jeg syntes at dit tøj er super fedt og jeg syntes at du har en vildt lækker stil! Har du lavet et indlæg om hvor du køber tøj, sammensætter tøj eller andet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nabila

  Hej Cecilie jeg har sendt dig en mail, da jeg er interesseret i din grønne skjorte til 119kr
  Har du billeder af den bagfra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Surt opstød! jeg har lige modtaget de sorte, høje støvler Cecilie har solgt på hendes tictail, de er MEGET slidte og beskidte!
  Dette burde hun oplyse når hun sælger dem, for slidtagen og skidtet ses ikke på billederne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Hej Camilla,
   Støvlerne er brugt 2 gange til billeder, her har de hverken været udsat for skidt eller regn. Derudover er billedet taget samme dag som de blev sat til salg, og selvfølgelig ikke blevet brugt efterfølgende, så jeg har bestemt ikke forsøgt at skjule noget! De har naturligt nogle folder og et lidt ‘råt’ look, jeg ved ikke om det er der misforståelsen er opstået?

   Skulle der være lidt skidt på dem, ville jeg prøve med en klud og lidt vand – det er selvfølgelig noget jeg beklager over, og du er mere end velkommen til at sende mig en mail (ceciliestenfeldt@hotmail.com) med billeder af dem, så vil jeg kigge nærmere på det 🙂
   God dag!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Sikke nogle flotte items! Hvis det ikke var sidst på måneden havde jeg snuppet den lyserøde bikerjacket 😀
  / Idasofie.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

September