30 favorites for fall

Laces and lingerie

underwear underwear1
Jeg tror muligvis ikke, at jeg har ejet et flottere sæt, end mit nye et fra Hunkemöller. Jeg er helt vild med kombinationen af de rosa og khaki toner, som spiller rigtig fint sammen, og er med til at understrege det feminine design. Som I jo ved, er jeg ret begejstret for Hunkemöller’s lækre styles, og synes de formår at lave lingerie lidt udover det sædvanlige – og specielt dette sæt er et af deres mere sofistikeret og elegante, der gjorde, at jeg måtte eje det. Om ikke andet, er det utrolig behageligt og i rigtig lækker kvalitet. Jeg er ligeså imponeret, som altid 😉

Hvad synes I?

CLICK TO SHOP // affiliate
Skærmbillede 2016-09-05 kl. 12.21.42
Indlæg skrevet i samarbejde med Hunkemöller

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

30 favorites for fall