LEO

Favourite foundations

foundationnEstée Lauder Double Wear: Med den store omtale der har været, har de fleste sikkert hørt om denne foundation. Jeg har brugt den i snart halvandet år, og aldrig oplevet, en bedre en af slagsen. Den har en suværen dækkeevne, samtidig med den holder længe, og i alle former for vejr. Jeg kan faktisk ligge mig til at sove med den på, og være sikker på, at den ser akkurat ens ud næste dag. Kan købes her.

Catrice All Matt Plus: Jeg bruger denne til hverdag, da den jævner huden rigtig fint og dækker mere naturligt, men stadig er rigtig holdbar. Den koster kun 48 kr, og normalt formår de billige foundations altid at fedte min hud eller have en forfærdelig dækkeevne, men dette er heldigvis ikke tilfældet her – Den har været en favorit lige fra start. Jeg køber altid en stor stak af dem, når vi er i Tyskland, haha. Kan købes her.

2 kommentarer

 • Line B

  Elsker Double wear, men den er jo lidt dyr, så skønt med et alternativ. Den må prøves!
  Hvad farve bruger du i de forskellige? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cecilie Stenfeldt

   Den kan helt klart anbefales!
   Jeg bruger 2N1 Desert Beige i Double Wear, og 025 Sand Beige i den anden. De er begge ret lyse, da jeg mest bruger foundation om vinteren 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LEO