New in: Winter coat

Weekenden gennem Snapchat

weekend
Hundefilteret eller snapklistermærkerne er måske ikke tilegnet bloggen, men for at få en lidt mere personlig vinkel på weekendens oplevelser, bliver det altså billeder direkte fra snappen. Min weekend har været ret impulsiv, med alt for lidt søvn og en lidt for høj promille. Fredag aften tog jeg med på en spontan tur til Fyn, og var kort hjemme lørdag, før jeg tog videre til et hyggeligt arrangement i selskab med nogle af pigerne fra min gymnasieklasse. Vi sluttede aften af med en bytur, og derfor bliver søndagen også tilbragt med en film under dynen. Hvordan er jeres weekend blevet tilbragt?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

New in: Winter coat