Sporty vibes

Sneak peak: Goodiebox august

GB GB1 gb2Goodieboxen for august er netop landet hos de fleste, og jeg tror ikke, at jeg var den eneste, der var glad for at vågne op til denne måneds selvforkælelsesgave. Temaet er denne gang ‘bloggers choice’, hvor diverse kendte bloggere har udvalgt deres yndlingsprodukt, som indgår i boxen. Mine favoritter er ‘Honey Bronze’ fra The Body Shop, hvilket er en gel der formår at give en flot og naturlig sommerglød, samt ‘They’re Real’ primeren fra Benefit, som forlænger vipperne og får mascaraen til at holde længere.

Jeg har modtaget Goodiebox i over et år, og er ret stor tilhænger af konceptet: Der er noget specielt, ved en månedlig gave til en selv, man aldrig helt ved hvad indeholder. Der er dog altid garanti for, at indholdet har langt større værdi, end hvad man har betalt. Mange produkter fra min faste hverdagsrutine stammer netop fra Goodiebox, og det har for mig, været en af de letteste måder, at blive introduceret til nye produkter og beauty brands!

Få fat I jeres egen månedlige box her. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Sporty vibes