På det seneste har jeg..

Pyjamas day

pyjamas day
Min uniform har de sidste formiddage bestået af min nye silke pyjamas, som er noget af det mest behagelige, at være iført. Den er fra Hunkemöller, og det var netop kombinationen af det feminine og elegante design, der gjorde, at jeg måtte eje den. Jeg har generelt en stor kærlighed til alt nattøj, men må erklære, at denne hurtigt blev favoritiseret – jeg kunne tulle rundt i den hele dagen, hvis det skulle være! Sættet fås i sort, rosa og khaki, og kan findes her (jeg har str small).

Indlæg skrevet i samarbejde med Hunkemöller. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

På det seneste har jeg..