Pyjamas day

New in

boots
Jeg er allerede gået i efterårsmood, og har netop gjort mig sæsonens første køb. Jeg har førhen kun været indehaver af sorte støvler, men da jeg har valgt at satse mere på farver i år, endte jeg med at klikke disse to i ruskind hjem. Det er en nem måde, at få tilsat nogle af efterårets farver på i et outfit, og så går de stort set til alt. Jeg regner endda med, at gå en del med dem i løbet af sensommeren – enten tilsat en blondenederdel eller et par denim shorts.

I kan finde dem i khaki til 299,- her, og dem i beige til 249,- her.

Hvad synes I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Pyjamas day