Galla 2016

Studenterugen og Roskilde festival

studentDe to sidste uger, har været nogle af de mest oplevelsesrige og mærkværdige længe. Jeg er blevet student, og har som følge af det festet (nærmest) hele studenterugen, haft galla, været til dimission og luftet huen i Sydsjælland med 10 timers studenterkørsel. Dagen efter kørslen, tog jeg til Roskilde Festival for første gang, som jeg netop er hjemvendt fra. Ugen på festivalen har været en udfordring, og ligeledes en stor omvælting fra den normale hverdag, men jeg har erhvervet mig nogle af de sjoveste minder, og kunne på ingen måde, have kickstartet min sommerferie bedre. I morgen skal jeg afsted til Italien, hvor jeg kommer til at befinde mig de næste to uger. Jeg ser frem til endelig at kunne tage den lidt med ro igen!

1 kommentar

  • Det lyder som om du har haft nogle skønner uger, hvor er det dejligt. Jeg er også selv blevet student i år, det er helt vildt hvor travlt man har efter man får huen på, haha 🙂

    http://www.moderngirl.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Galla 2016