Studenterugen og Roskilde festival

McVerdi kjoler

McVerdiI hverdagens travle momenter, kan det ofte være svært at variere sin stil, og ende med et gennemført outfit hver gang – Jeg kender det selv i tilfælde af trætte morgener, hurtige tøjskift, hektiske tøjkriser og hvad dagligdagen ellers har at byde på. Noget der dog personligt fungerer for mig, er en simpel hverdagskjole, som jeg styler med et par flade sko og gerne tilsætter med nogle accesories. Det er enkelt og hurtigt, og således formår jeg at sammensætte et lækkert og simpelt outfit, uden at ende ud i timevise lange tøjkriser, og gå på kompromis med et gennemført outfit. Med henblik på hverdagskjolens ’funktion’ vil jeg gerne introducere jer for tøjmærket McVerdi, som huserer kjoler, der kan kombineres med stort set alt. Med deres stilrene og klassiske design, er de et perfekt eksemplar til at skabe et outfit, der kan anvendes til de fleste lejligheder, samtidig med, at man vedligeholder den feminine stil. Det simple udtryk og de fine snit udgør en kombination af enkelhed og eksklusivitet, som er to af nøgleordene til et gennemført outfit i dagligdagen. På samme måde, fungerer de også til alle årets sæsoner, idet de bærer præg af et tidsløst design, og sagtens kan sammensættes med øvrige items (muligvis en lækker strik udover eller et par boots). På collagen ser I 2 af deres kjoler, som præsenterer det kvalitetsbeviste og enkle udtryk som mærket står bag. Jeg synes lomme-effekten tilfører et casual touch, og bryder det ensformet look. McVerdi er derudover et dansk mærke, hvor der er lagt vægt på kvalitet, og fokus på hvad det vil sige, at være velklædt. De har 3 butikker fordelt på landsplan, men derudover forhandles kjolerne selvfølgelig også online på deres webshop. Det er nemt og hurtigt at få fat i dem online: Se Mcverdi’s kjoler her.

Sponsoreret indlæg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Studenterugen og Roskilde festival