Housewarming

Summer sale

udsalg
1. her // 2. her // 3. her // 4. her // 5. iPhone 5 her, iPhone 6 her // 6. her // 7. her // 8. her // 9. her // 10. her // affiliate

Sommerudsalget er for alvor startet, og her får I mine favorite picks fra forskellige webshops. Jeg er helt vild med nr. 2, 3 4 & 6, som virkelig er fine items til lækre priser! Samsøe Samsøe frakken har jeg faktisk kigget på siden foråret, og kunne sagtens finde på at bestille den hjem til kølige sommeraftener. Ligeledes er Malene Birger coveret og pungen er også to favoritter jeg overvejer at bestille – jeg elsker slangeskindet og den brune farve. Hvad synes I?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Housewarming